BlueControl,UV.Control Hi-Vision Longlife réteg, és lencse kedvezményes áron!

Február1-től a prémium tükröződés mentesítőrétegeket kedvezményesen adjuk!Az akció során a Blue Control és az UV.control rétegeket a Hi-Vision Longlife réteg áráért a Longlife réteget pedig a Super Hi-Vision réteg áráért adjuk Plussz a prémium multifocalis lencsék mellé egy esernyőt is adunk!

ÁFA. mentes hónap! Február 5.-től 28.-ig

Február hónapban az üzletben megjelölt keretekre, és lencsékre 27%-os kedvezményt biztosítunk!Prémium minőségű lencséket adunk,az olcsóbb lencse áráért!Ez azt jelenti,hogy a 3x keményebb rétegű lencse áráért adunk egy 5x keményebb rétegűt, az 5x keményebb rétegű lencse áráért a kék fényt blokkoló kemény és tükröződés ...

Nádorvárosi üzletünk elköltözött!

Értesítjük tisztelt régi és leendő ügyfeleinket, hogy a Herman Ottó utcai üzletünk elköltözött.

Nádorvárosi optikánk új címe: 9023 Győr, Lehel u.13.

ÜDVÖZÖLJÜK A HÁCZKY OPTIKA WEBLAPJÁN!

üzletünk 1981 óta szolgálja a győri és a hozzánk betérő kedves ügyfeleket. a háczky név a győriek szemében 1954. óta a gyorsaságot és a precíz szemüvegkészítést jelenti.

Az üzletet 1981. január 5-én nyitotta Háczky István Látszerész mester édesapánk egy 10 négyzetméteres üzletben a győri Karmelita Épületben. 1985-ben költöztünk át a Jedlik Ányos út 11. szám alá, ahol azóta is működik az üzletünk.

Üzletünkben megtalálható Retro, Ammbrossi, Monell, Solánó, Cube, Angelo Futuro, Julién Bemond és egyéb, márkás keretek; foglalkozunk szemüvegkészítéssel, javítással, kontaktlencse ápolószerekkel és egyéb optikával kapcsolatos termékekkel. Ha felkeltettük érdeklődését kérjük, keressen fel minket!

TOVÁBB
HÍREK - ÉRDEKESSÉGEK
11.
2015.10.
A nagy látásteszt Győrben 2013 április 2.

Győr, Háczky Optika – A Nagy Látásteszt, 2013. 04. 02.

A Győrben megrendezésre került Nagy Látásteszten összesen 51 fő vett részt, 16 férfi és 35 nő. Az országos felmérésekhez viszonyítva ezen a helyszínen is a nők jelentek meg magasabb százalékban, 69% -ban k ...

14.
2012.11.
Kinek ajánlott a kontaktlencse?

A világ lakosságának 50%-a látáskorrekcióra szorul. A kontaktlencsék egyre gyakrabban helyettesítik a szemüveget, tekintettel a számos előnyre, amelyet nyújtanak, valamint az egyre magasabb színvonalú gyártási technológiára és nyersanyagokra.

14.
2012.11.
A lágy kontaktlencse ápolószerekről

Ha lágy kontaktlencsét visel, elengedhetetlen az ápolószerek rendszeres használnata, hiszen a lencséket minden nap – kivétel az egynapos hordási idejűeket - tisztítani, fertőtleníteni kell a kényelmes és biztonságos viselés érdekében. A rendszeres, szakszerű ápolás ugyanis ...

28.
2012.10.
Biztonságos napszemüveg

Nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, hogy nemcsak bőrünket kell védeni az UV sugárgáztól, hanem szemünk világát is. Egy felmérés szerint a megkérdezett emberek mindössze 5%-a tud arról, hogy káros a szemünket érő ultra viola (UV) sugárzás. Ezért elengedhetetlen a megfelel ...

28.
2012.10.
Hoya VisuReal

Szemüveget vásárolni igazi kihívás. Olyan keretet szeretnénk, ami illik hozzánk és olyan lencsét, mely tökéletes látást biztosít. E kettő együttes megvalósítása pedig nem egyszerű feladat. A Hoya VisuReal készülékének segítségével azonban mindez lehetővé válik.

23.
2012.10.
Mit kell tudni a távollátásról?

Fiatal korban a lencse még rugalmas, így a szem megfelelő alkalmazkodással egy ideig korrigálni tudja a távollátást, ám később mindenképp szükség van látáskorrekcióra.

22.
2012.10.
A leggyakoribb látáshibák

Számos, gyakran előforduló állapot befolyásolja látásunk összetett rendszerét. Ezek bármely életkorban előfordulhatnak és a szemüvegfelírás leggyakoribb okaiként említhetők. A leggyakoribb általános látásproblémák:

22.
2012.10.
A kontaktlencsések kerüljék a vízzel való érintkezést

Különösen a lágy kontaktlencsét viselők kerüljék a lencsék és a víz közvetlen érintkezését.
Erre hívja fel a figyelmet a német ZVA (Zentralverband der Augenoptiker) szakmai szervezet. Ennek hátterében egy kontaktlencse ápolószer gyártó cég kontaktlencse tisztító szer ...

22.
2012.10.
Hoya színezések

Az alapszín kínálatba tartozik a barna, a szürke, a zöld, a kék, a rosé valamint az American Grey színek árnyalatai és egyes színek napvédő árnyalata is. A kínálatba tartozó színeket és átmenetes színezéseket alább láthatja. Ez az alap összeállítás egy könnyen átláthat ...

22.
2012.10.
Hoya Lens rétegek

Egy jó tükröződésmentesítő réteg előnyös tulajdonságain sokat ronthatnak a karcok. Egyetlen karcolás, akár, nem csupán bosszúságot okoz a napi viselet során, de csökkenti az éles, kontrasztos látást is. A Hoya kifejlesztette a felületkezelési technológiában igazi áttörést ...

KIEMELT TERMÉKEINK

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

A

Mert a Háczky név a győriek szemében 1954. óta a gyorsaságot és a precíz szemüvegkészítést jelenti.

Üzleteink legfontossabb ismérvei a gyorsaság, pontosság és a szakszerű munka. Már szemorvosi szemvizsgálat is van a Herman Ottó u. 26. szám alatti üzletünkben! Bejelentkezés 96/418-501-es telefonszámon, rendel Dr. Pap Katalin.

B

A Háczky Optika tagja az Opticnet Magyarország hálózatnak.

Az Opticnet mindenekelőtt egy olyan márka, amiben megbízhat, ami mögött Magyarország legjobban képzett látszerészei állnak, több évtizedes tapasztalattal. Az Opticnet Partnereknél széles választékot, a legjobb árakat és minőséget, teljes körű szolgáltatást talál.

  • szemüveg készítés, javítás, forrasztás, ragasztás
  • kontaktlencse ápoló szerek forgalmazása
  • kontaktlencse (adatlap alapján a Jedlik Ányos úton)
C

A Háczky Optikánál elsődleges szempont, hogy a szakmai újdonságokat, technikai fejlesztéseket minnél előbb az Önök rendelkezésére bocsássuk.

3D-s lencse tervezés! (megtekintheti a lencse vastagságát és összehasonlíthatja a különböző törésmutatójú lencséket)

VisuReal rendszer! Pontos lencse illesztés,fénykép készítés a szemüveg keretről,és e-mail küldés a családnak a döntés megerősítéséhez!

HASZNOS TANÁCSOK
Hoya Kids program!

A Hoya a Kids programot kimondottan gyerekek számára fejlesztette ki! Ha a gyermeknek egy éven ...

Hogyan válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb kontaktlencsét?

A kontaktlencse viselés megkezdése előtt számos szempontot kell mérlegelnie ahhoz, hogy elé ...

Hasznos tanácsok kontaktlencse viseléshez

A kényelmes és egészséges kontaktlencse viselés legfontosabb alapszabálya, hogy mindig kö ...

Tippek és tanácsok a tökéletes progresszív lencse kiválasztásához

Sokaknak ismerős jelenet a szemüvegekkel való zsonglőrködés vásárlás közben: homályos az ...

Melyik szemüveg illik az arcformájához?

Nem is olyan könnyű feladat ez a manapság megtalálható széles kínálat következtében. Bár ...

Hasznos infók a szemüvegről!

Egy jól megválasztott szemüveg arcunk éke lehet, éppen ezért nem mindegy, milyen okulárét v ...

Tippek szemüvegkeret vásárláshoz

Álljon itt néhány tipp, melyek segítségére lesznek abban, hogy az arcához lehető legjobban ...

Hogyan tisztítsa a szemüvegét?

A megfelelő szemüveg kiválasztása nem egyszerű feladat, de ha egyszer megtaláljuk a megfelelő ...

Az igéző tekintetért

A szem az arc legfigyelemfelkeltőbb része. Ahhoz, hogy tekintetünkből a maximumot hozzuk ki, é ...